匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 1721|回復: 6

好耐冇黎啦

近來工作好忙難得有得放放假....就遇到 小股災 .......出一出街番到屋企見到 日元開車.....   最低仲有113.57
在下也是,昨天一出場便表演空手接飛刀。
原帖由 雷文 於 2007-8-16 07:12 PM 發表

帮雷兄补充一下:昨天先撇开金菠萝,再出場表演空手接飛刀...今日港股成千点,几爽!
原帖由 雷文 於 2007-8-16 07:12 PM 發表

唔明= =
原帖由 KBG 於 2007-8-16 07:15 PM 發表

帮雷兄补充一下:昨天先撇开金菠萝,再出場表演空手接飛刀...今日港股成千点,几爽!

希望明日 and 星期一 有小小反彈比我放下d 貨~好彩今日入左小小姐.....唔係就有排煩 ~"~

一定比人鬧死
原帖由 ac-mike 於 2007-8-16 07:23 PM 發表

希望明日 and 星期一 有小小反彈比我放下d 貨~好彩今日入左小小姐.....唔係就有排煩 ~"~

一定比人鬧死

看YEN就知道可能出大事...明日破埋20000点,一锅熟!!!
原帖由 KBG 於 2007-8-16 07:15 PM 發表

有早知,在下今日大清早就沽nzd/jpy,aud/jpy,gbp/jpy啦,加麻唔多共跌2000點!!!