匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 2538|回復: 7

老友记BB、Amigo、Cocy好耐无见你们

BB:呢几日有无抢滩同赌马呀?
Amigo伯:你收咗钱去咗边道欢啦?
COCY姨姨:你的沽单点样啦?有无锁仓呀?来年可能更凶险啵!
原帖由 小肥肥 於 2007-11-22 19:55 發表
BB:呢几日有无抢滩同赌马呀?
Amigo伯:你收咗钱去咗边道欢啦?
COCY姨姨:你的沽单点样啦?有无锁仓呀 ...

多謝肥婆的關心!
我對於今年的金子仍抱有樂觀的態度,由現在至今年年尾(十二月三十一日),估計低位不會再見743,年尾收市會在790之上.....個人見解

Good Luck!
好久不見.......
无你好气呀
死得好惨呀?无耐的无耐
由于自己无时间锑市,叫朋友帮手锑,上星期772无走呀,巨以为会走落市平佐手818扎仓,家下我又死得了,唉
悟知几时先走到,真想有高手帮帮忙救救我呀
原帖由 COCY 於 2007-11-24 11:21 發表
死得好惨呀?无耐的无耐
由于自己无时间锑市,叫朋友帮手锑,上星期772无走呀,巨以为会走落市平佐手818扎仓,家下我又死得了,唉
...

有很多分析都认为会调整返去730-750之间,然后会再冲850-900,恐怕6字难见,尼段时间应该每日都会有10-20元上落,如果你吾想切的,可以等到回调时锁仓,用扎单帮补下,勤力点实有救的,希望你有足够的保证金啦。我吾够财力已经战死左啦,如果当时我无追用锁仓的话我就吾使死啦。锁仓可以话是吊盐水的最佳办法。你不妨试下。

回復 #7 小肥肥 的帖子

尼个系无办法中的办法,772就平了,边仲敢想6字头呀,先琐仓先了,

就系我自己无时间锑市先死呀,家人有事,朋友又帮悟到手

最怕家下巨悟回落直上900呀!甘就悟知等到几时了