匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 3278|回復: 10

有冇人重睇緊金價

大上大落
沙发...........
原帖由 circleclock 於 2008-5-9 01:23 AM 發表
大上大落

如果說金子大上大落,你都好落伍! 近900美元基數每日上落2%算什麼,08年石油波動少過2%果日都好似冇出現過,每日股票市場都有數百隻升跌多於2%,唉...

坐穩啦,車子準備開出!
原帖由 CDO 於 2008-5-9 01:43 AM 發表

如果說金子大上大落,你都好落伍! 近900美元基數每日上落2%算什麼,08年石油波動少過2%果日都好似冇出現過,每日股票市場都有數百隻升跌多於2%,唉...

坐穩啦,車子準備開出!

CDO兄:係乜車?安全至上,唔坐得卦。有強X,冇焗賭。
原帖由 金魔 於 2008-5-9 03:17 AM 發表

CDO兄:係乜車?安全至上,唔坐得卦。有強X,冇焗賭。

好明顯今日中線買賣既不論好淡,都坐左入一架無人駕駛既出軌列車! 全部震走!
原帖由 CDO 於 2008-5-10 02:46 AM 發表

好明顯今日中線買賣既不論好淡,都坐左入一架無人駕駛既出軌列車! 全部震走!

what do you think now can you TELl me more , you are is my idol ah

回復 #6 JKL 的帖子

真係唔識睇,唔係唔使轉行!

由1030跌到845反彈0.236係889,反彈0.382係916。

解 : 即係話,現階段我都當佢係反彈,我唔多信845咁快見底,技術上仍然一浪底於一浪,基本因素下半年IMF會提供多403噸黃金在市場供應,不論點賣都提供了市場供應。兩者都唔支持呢次係新升浪既開始!

個人立場與本節目無關,嘉賓沒持有相關產品或有關權益。  
原帖由 CDO 於 2008-5-10 03:08 AM 發表
真係唔識睇,唔係唔使轉行!

由1030跌到845反彈0.236係889,反彈0.382係916。

解 : 即係話,現階段我都當佢係反彈,我唔多信845咁快見底,技術上仍然一浪底於一浪,基本因素下半年IMF會提供多403噸黃金在市 ...

thanks to cdo , good night
原帖由 CDO 於 2008-5-10 02:46 AM 發表

CDO兄:大户居心何在?畀D料好卦。列車出軌不會震了,九霄雲外遇氣流,才會急墜及反彈,岩唔岩聽呀!
大户居心何在