匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 3393|回復: 14

10月17日市場消息

美國9月建造許可年率報78.6萬戶•預測85萬戶•前值85.7萬戶
美國9月房屋動工年率報81.7萬戶•預測88萬戶•前值87.2萬戶
美國10月路透/密西根大學消費信心指數初值報57.5•預測65.5 •前值70.3
美國公債擴大漲幅,此前公布的美國密西根大學消費者信心指數録得1950年代以來最大月度跌幅。
紐約道瓊斯指數 8,968.19 -11.07 -0.12%
納斯達克指數 1,720.09 +2.38 +0.14%
標準普爾500指數 947.55 +1.12 +0.12%
倫敦富時100指數 4,008.46 +147.07 +3.81%
法蘭克福DAX指數 4,729.53 +106.72 +2.31%
巴黎CAC40指數 3,295.25 +114.25 +3.59%
Thanks
原帖由 BC1410 於 2008-10-17 11:32 PM 發表
Thanks

師兄,你今日沽左未?

回復 #7 CDO 的帖子

大哥...等緊今日個底呀!  點睇呀
原帖由 BC1410 於 2008-10-17 11:38 PM 發表
大哥...等緊今日個底呀!  點睇呀

出左啦,唔好又好似上星期五等到成點鍾先殺幾十蚊,都收晒工啦!

回復 #9 CDO 的帖子

最好係啦! 唔係下半夜被人扎著對嚟打就慘啦