匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 5815|回復: 23

投資者日記變筆記

本周開始,我老曹將每周同大家見面一次,唔再日日見面。分析方面更着重中長線而棄短線。
原帖由 CDO 於 2009-1-5 06:55 PM 發表
本周開始,我老曹將每周同大家見面一次,唔再日日見面。分析方面更着重中長線而棄短線。

thanks  to  you
惜英雄……

回復 #1 CDO 的帖子

投資者周記...加...筆記
原帖由 CDO 於 2009-1-5 06:55 PM 發表

無咁多野寫啦...

改週記後, 希望有新野出現.
原帖由 Touch 於 2009-1-5 07:56 PM 發表
投資者周記...加...筆記

頭豬者不記,個市好怪,小心
原帖由 raytzo 於 2009-1-5 08:04 PM 發表

頭豬者不記,個市好怪,小心

收到...唔该晒... Happy New Year and Best wishes to you and your families...Buddy!!!
之前...在下@90同@88沽佐YEN...守佐好耐先有D肉食...后市点睇?!
原帖由 Touch 於 2009-1-5 08:10 PM 發表

收到...唔该晒... Happy New Year and Best wishes to you and your families...Buddy!!!
之前...在下@90同@88沽佐YEN...守佐好耐先有D肉食...后市点睇?!

i want to long some at current level, for april trip.  :>