匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 38413|回復: 89

是頭肩頂來嗎?

既然今晚已見893,我只有冒出水面呼吸一下空氣。

但週五晚行情實在太鬼異,大部份金屬在漲,股票及外匯回軟,金銀卻下跌,天天不同,捉路實在不易,此水平實不敢沽,怎麼辦?
單選投票, 共有 479 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
頭肩頂?我聽講有兩只腳咖渦~左腳同右腳咖位在哪裏呢
回復

原帖由 二叔公 於 2009-4-4 03:20 AM 發表
頭肩頂?我聽講有兩只腳咖渦~左腳同右腳咖位在哪裏呢

用係奶 chart劃算唔算呢,奶chart睇上身,睇唔到腳指架!
回復

原帖由 CDO 於 2009-4-4 03:27 AM 發表

用係奶 chart劃算唔算呢,奶chart睇上身,睇唔到腳指架!

仲有只腳咖我記得咖~不過我畫唔出~有冇師傅畫下呢
回復

原帖由 二叔公 於 2009-4-4 03:31 AM 發表

仲有只腳咖我記得咖~不過我畫唔出~有冇師傅畫下呢

你可以計1月29日第一隻腳係874,第二隻腳係3月18號883,加麻應該890到有拾port,但今日冇彈力,重一浪低於浪,收 week 撈,有d驚!
回復

原帖由 CDO 於 2009-4-4 03:44 AM 發表

你可以計1月29日第一隻腳係874,第二隻腳係3月18號883,加麻應該890到有拾port,但今日冇彈力,重一浪低於浪,收 week 撈,有d驚!

應該不對~左腳瘸佐先算~依家我是不敢沽了
回復

原帖由 二叔公 於 2009-4-4 03:47 AM 發表

應該不對~左腳瘸佐先算~依家我是不敢沽了

900樓下我都唔敢沽,因基本因素唔配合。
穿左腳先沽又要跌多廿蚊,我而家右肩都破麻啦,剛才最低見890.25,睇來都你自由行居多!
回復

原帖由 CDO 於 2009-4-4 03:59 AM 發表

900樓下我都唔敢沽,因基本因素唔配合。
穿左腳先沽又要跌多廿蚊,我而家右肩都破麻啦,剛才最低見890.25,睇來都你自由行居多!

又眾兄弟出海咯
回復

原帖由 CDO 於 2009-4-4 03:12 AM 發表

但週五晚行情實在太鬼異,大部份金屬在漲,股票及外匯回軟,金銀卻下跌,天天不同,捉路實在不易,此水平實不敢沽,怎麼辦?

charting reading is not for picking the low ...
回復

原帖由 CDO 於 2009-4-4 03:12 AM 發表

睇下周线...或者会多D选择... 怎么办???...高人早D开估啦...
回復