匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 8836|回復: 35

燈神過大海回來了

出左街食飯, 一返來又升左幾蚊,, 唔知會唔會回返比我入呢?

馬仔呢幾日去左澳門,今次影左幾張相同大家share下

呢間係沙利文
呢個一d都唔好味

都係呢個木糠cake 最得 每只48蚊咋
[quote]原帖由 草泥馬 於 2010-4-9 02:38 PM 發表
出左街食飯, 一返來又升左幾蚊,, 唔知會唔會回返比我入呢?

馬仔呢幾日去左澳門,今次影左幾張相同大家share下

呢間係沙利文
呢個一d都唔好味

都係呢個木糠cake 最得 每只48   l like that cake ah
流口水
一姐, 今個星期升咁多, 你賺唔少呢 咩cake 都有得你食啦
原帖由 frsz 於 2010-4-9 02:51 PM 發表
流口水

係幾好ga 你都去試下
今次去主要都係"食""賭""訓"
原帖由 草泥馬 於 2010-4-9 02:53 PM 發表
一姐, 今個星期升咁多, 你賺唔少呢 咩cake 都有得你食啦

no ah this week no earn money ah   today waiting for sell at 1159 ah  
原帖由 JL1 於 2010-4-9 02:58 PM 發表

no ah this week no earn money ah   today waiting for sell at 1159 ah  

掛住同honey 玩哩

今早我畫左圖, 不過走左去食飯, 咁又無左3蚊,

5 min.JPG
神燈裡的怪羊回來了,好想念喔!

今日有沒單喔?渣單定沽單先!
原帖由 草泥馬 於 2010-4-9 03:02 PM 發表

掛住同honey 玩哩

今早我畫左圖, 不過走左去食飯, 咁又無左3蚊,

l think not $ 3 dollars
原帖由 座艇皇 於 2010-4-9 03:05 PM 發表
神燈裡的怪羊回來了,好想念喔!

今日有沒單喔?渣單定沽單先!

想渣,但係渣唔到去到 1159先