匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 9191|回復: 35

這個上落市

各位朋友們大家好 這個上落市大家都有收獲喔!

不過這樣喔!這個上落市差不多玩完了,喜歡高沽低渣的朋友們都要開始小心玩了,師傅跟我說今天至星期一左右,這個上落市要玩完了 短期高沽低渣的玩意要先停一停,估計又有一班金友要座艇了!!!

你/妳想座艇嗎? 不想就每一單都定好止損了! 這是師傅給的炒上落止損價 阻力1163和1170,小支持在1150,下面強一點的在1147和1140喔! 大家要一齊加油咯!
谢 帖。。
頭像被屏蔽
原帖由 蒲志高 於 2010-4-16 08:00 PM 發表

还真担心它不跌呢,手上只有3成的仓位,只有跌下来才好加仓......

同感喔!我手上只有0.1手,感覺好可憐喔!
原帖由 座艇皇 於 2010-4-16 08:08 PM 發表

同感喔!我手上只有0.1手,感覺好可憐喔!
you're still win ar

回復 #5 JL1 的帖子

早前輸左半間廠,現在賺回半粒糖
原帖由 座艇皇 於 2010-4-16 08:14 PM 發表

冇左半間廠,仲有半間...仲幾好丫!
有半粒糖,仲有少少味道!
我輸剩得一張床!暈
你那半間廠好快合體喇!祝如意!
原帖由 座艇皇 於 2010-4-16 08:14 PM 發表
not bad ar candy very sweet ar
YO~ 跌了,很快有位買了!
原帖由 座艇皇 於 2010-4-16 09:16 PM 發表
YO~ 跌了,很快有位買了!
buy already cut already ar