匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 3077|回復: 6

艱苦經營

小弟本週忙於奪回愛女官司,不敢分心投機炒賣,幸好不用賠上法庭費用又奪回愛女,大團完結局,實屬上天眷顧!

呢個禮拜戰戰惊惊獻上我o既成績表,即使收入不多,但主要是做沽的情況下有此收獲,算係咁上下啦!

首先我要多謝郭嘉,因為沒有國那有家! 其次當然是我既波屎,連日來對我既支持,同麻答應過法官會好好照顧我條女,令我可以借多d意去偷食,呢o的波屎點搵呀。最後要多謝鷹王,咁既行情o的沽單都比我賺錢走,我都唔知講乜好! 多謝各位觀眾支持同鼓勵,我會繼續努力賺我既100萬!

炒金... 小o的運氣都幾難贏錢!
你就好啦!风大浪大都搵到食,我就快要同大家BYEBYE啦,得闲记得送返扎花比我。
回復 1# 施十一

回復 3# Billy

仲未训呀?我就话系道等运到,你点啦?
小弟本週忙於奪回愛女官司,不敢分心投機炒賣,幸好不用賠上法庭費用又奪回愛女,大團完結局,實屬上天眷顧 ...
施十一 發表於 2010-5-1 01:18 AM

回復 1# 施十一

施十一兄,恭喜你成功奪回愛女,又賺錢,在這世界上,錢當然係非常重要,但也不及能夠親自照顧愛女或親人更重要。
小弟本週忙於奪回愛女官司,不敢分心投機炒賣,幸好不用賠上法庭費用又奪回愛女,大團完結局,實屬上天眷顧 ...
施十一 發表於 2010-5-1 01:18 AM