匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 23381|回復: 79

見好就應要收了

如題: 等待 122x 後再沽也不遲吧
頭像被屏蔽
BC1410 發表於 2010-5-7 12:01 AM

BC兄.....在下今次在1190沽了5手.......希望今次旅程不要改去孟加拉.......
BC1410 發表於 2010-5-7 12:01 AM

1125.9比你沽好唔好? 根本今次上升只靠一個字 <避險> , 根本站唔住腳!

根據WGC所追蹤的實物黃金支持的大型ETF總共持有的黃金數量達到了1768噸的新紀錄,貨源歸邊,自己睇車啦!
BC兄.....在下今次在1190沽了5手.......希望今次旅程不要改去孟加拉.......
華人 發表於 2010-5-7 12:06 AM

華兄今晚沽得不差喎!..............但個見早收錢為先, 留待下週再沽也未&#36933;呀!
華兄今晚沽得不差喎!..............但個見早收錢為先, 留待下週再沽也未&#36933;呀!
BC1410 發表於 2010-5-7 12:11 AM

唉......近來沽親都有危機......宿命嗎?
1125.9比你沽好唔好? 根本今次上升只靠一個字  , 根本站唔住腳!

根據WGC所追蹤的實物黃金支 ...
升呢 發表於 2010-5-7 12:11 AM

若有我都唔怕沽呀
多謝提點
若有我都唔怕沽呀
多謝提點
BC1410 發表於 2010-5-7 12:15 AM

我個人意見, 跟金價失跌無關, 你唔好表錯情
1194沽了...
BC兄......唔好掛住睇咸帶.....出句聲好嗎?