匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 83584|回復: 254

好過去借

白銀日日升一蚊, 渣半手都收成萬, 唔使辦手續好過去借。咁大隻蛤乸隨街跳, 夠膽你就來!

三月期銀本週到期, 出得來行預左要還, D價追到咁高一平倉唔小野, 利比亞強人昨夜派空軍空襲斑金銀花, 據報死傷兩百多人, 呢兩日如果一見白銀有倒掛, 二仔底一於混水摸魚 face03

Are you ready, get set gold {:1_348:}
白銀日日升一蚊, 渣半手都收成萬, 唔使辦手續好過去借。咁大隻蛤乸隨街跳, 夠膽你就來!

三月期銀本 ...
升呢 發表於 2011-2-22 09:17 AM

升兄此言是否白银还会攀升?还不到回调时候?看多少回调呢?请指教下。
升兄此言是否白银还会攀升?还不到回调时候?看多少回# ...
ptkaihua2010 發表於 2011-2-22 09:22 AM

今次白銀大升主凶在獅子銀行同大魔頭08年大空白銀合約出現的後遺症。市場最後勝出必定是在強者,呢三日3月期銀在倒數,為期23個月的首批合約局住平倉, 半倉後強者必定發功,不可能坐以待斃!
回復 3# 升呢

那现价白银最高已达34.30美元,升兄以你看可看空回调吗?
【花開花落】,人生起起落落,與本人無緣的白銀
【花開花落】,人生起起落落,與本人無緣的白銀
升呢 發表於 2011-3-1 02:51 PM

補充 : 圖二 白銀日線, 銀價必須在日內升越34.30才可確立! 目前最高為 34.10水平  
頭像被屏蔽
回復 7# 桄榔樹

里梗樣問禾, 禾答左里咪變左買賣建議, 里唔好整惑禾喎播

梗樣, 禾已精買, 基本上甘日跌湖穿33.70應該冇事, 等佢爆上34.30姐, 里忌忌諗諗!
大漲前應先來個大回調吧!
頭像被屏蔽