匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 8105|回復: 54

逍遙自在

各位:境况怎樣?金又何去何從?心有所屬未?送張咭上來,睇下啱唔啱心水
原帖由 金魔 於 2008-6-21 10:02 PM 發表
各位:境况怎樣?金又何去何從?心有所屬未?送張咭上來,睇下啱唔啱心水

啱唔啱心水唔紧要...最紧要系魔兄出手(图文并茂)
原帖由 Touch 於 2008-6-21 10:13 PM 發表

啱唔啱心水唔紧要...最紧要系魔兄出手(图文并茂)

咁畀面,手風順乎?下周依本人睇重係會拾級而上,搞大個派對

回復 #3 金魔 的帖子

谢谢魔 大大的分析。。
不过下礼拜小时回调到886附近继续扎货
原帖由 金魔 於 2008-6-21 22:32 發表

咁畀面,手風順乎?下周依本人睇重係會拾級而上,搞大個派對

魔兄....什麼位可買??願聞其祥.......
頭像被屏蔽
原帖由 金魔 於 2008-6-21 10:02 PM 發表

thanks to gold monster ar  
原帖由 cyl333 於 2008-6-22 12:37 AM 發表
周一下午可能是一个分界点,大家小心,前周一6月9号就是一个教训!

thanks your remind  
原帖由 JKL 於 2008-6-22 03:18 發表

thanks your remind  

歷史是否會重演......還是一個未知數.....