匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 7297|回復: 48

烦耳菜请进

頭像被屏蔽
原帖由 linzhish 於 2008-7-4 14:48 發表
香港机场能将人民币换成港币吗?随身如没带港币,的士收人民币吗?

机场快线信用卡能支付吗?

you can change RMB in airport,  and u can pay RMB to HK taxi, but the exchange rate is not very good.....

.gif" smilieid="158" border="0" alt="" /> .gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
頭像被屏蔽
原帖由 linzhish 於 2008-7-4 14:52 發表

I do not care rate Thank you

when you will come to HK ?

Cani i go to meet you ?     

回復 #3 linzhish 的帖子

sorry , i'm in work, i need to go now , i will talk to you tonight......
Hi,司令....機場有換鈔的店,的士嗎...多數收港紙的.
頭像被屏蔽
司令幾時到港??? 這裡的朋友們一定列隊來接你機呢.
頭像被屏蔽
原帖由 linzhish 於 2008/7/4 15:01 發表

多谢..

的士人民币应该也收吧..

他們怕收到假鈔....所以轉換港紙會方便點.