匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 16208|回復: 91

怪羊呢?

怪羊唔見左,唔通………………boom
原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 08:49 PM 發表
怪羊唔見左,唔通………………boom

可能佢今日揾夠啦........

回復 #2 華人 的帖子

幾日唔見人了!我唔見左隻羊………哈哈哈
原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 09:12 PM 發表
幾日唔見人了!我唔見左隻羊………哈哈哈

你捉到隻鹿就得啦......

回復 #4 華人 的帖子

捉唔到喔!捉到都無用,得一隻……想捉多幾隻都唔得喔!嗚嗚嗚
原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 09:16 PM 發表
捉唔到喔!捉到都無用,得一隻……想捉多幾隻都唔得喔!嗚嗚嗚

不要太貪心.....有賺就是好.
原帖由 華人 於 2010-4-8 09:24 PM 發表

不要太貪心.....有賺就是好.

唔好咁啦!人地爆咁多次倉,今次唔一次過賺反反黎我唔叫座艇王!
原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 09:55 PM 發表

唔好咁啦!人地爆咁多次倉,今次唔一次過賺反反黎我唔叫座艇王!

哈.......我就未爆過倉....不是我叻....以前只是不停付款(以孖展以言)....入數......

回復 #8 華人 的帖子

不停付款………英雄哥資金如洪水般喔!

比著我得兩個結果,唔係座就係爆!
原帖由 座艇皇 於 2010-4-8 10:23 PM 發表
不停付款………英雄哥資金如洪水般喔!

比著我得兩個結果,唔係座就係爆!

我以前不識玩孖展嘛.......每樣事也要交學費....世上根本沒有免費牛餐..........