匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 19363|回復: 51

大家自由發表對金子看法交流貼

無為自在 發表於 2010-8-3 19:12

貨幣     短線入市    支持位        阻力位

倫敦金     上落        1176         1195
(轉載參考)
怎麼沒人進來呢?     
回復 3# 無為自在

倫敦金 @1168 ~ @1193 上落
回復  無為自在

倫敦金 @1168 ~ @1193 上落
Touch 發表於 2010-8-3 20:15

touch老朋友你終於出現啦!!!哈哈!!  你的價位唔錯阿!!! 我因為工作忙+發生左一件事+某個原因所以好耐有一段時間冇見論壇d朋友。尼幾日放假先得閒尼論壇睇下。
回復 5# 無為自在

阁下唔蒲头好耐啦...所以D老友都潜晒水...或失踪
回復  無為自在

阁下唔蒲头好耐啦...所以D老友都潜晒水...或失踪
Touch 發表於 2010-8-3 20:35

唔緊要啦!最緊要係有錢賺...唔理蒲头唔蒲頭呢!! 得閒就蒲下頭交流下、賺d外快!
回復 7# 無為自在

得闲请多D出来指点...yeah...
回復 8# Touch

指教就唔敢當! 當朋友交流就ok!
1195等待突破確認升勢方可做買單. 1185買------>1194先平。