匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 45939|回復: 171

最後上車機會??????????

國企現跌177......加息機會加大...大家討論下如真是加息....黃金會先挫後揚.....但挫到哪沒人知....大家準備上車迎接1500的來臨還是1300的來臨先呢....但我覺得近期已跌了很多了....如只加0.25...金價應該不會下很多....但如果+0.5,0.75....黃金真得有很大可能見1300,12XX....但中國都有可能只加準備金....到時金價會小挫大揚了....大家來討論一下吧....
今日國企股跌,很多人都覺得加息機會大,包括我,但分分鐘玩嘢唔加俾佢冼一穫,小心為上,不到價不做
回復 1# slipknot2010

什么时候加啊
沒有加息...只加了準備金......要看7-8點再有沒有消息.....無就等美市時間看位入貨....
又黎,.. 頭先1386走左

唔知上定落好~
今天80附近渣....77-78止....
今天80附近渣....77-78止....
slipknot2010 發表於 2010-12-10 07:08 PM

收到
再落就1370左右渣, 1365止...如再落就唔好玩住啦...呵呵....
今晚要出去食飯,唔知幾點返到屋企
返屋企了,1380渣得未,還有一跌嗎?