匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 17709|回復: 37

粉絲貼圖

daily
回復 1# 金星

期金成交極稀疏..隨便推高推低三幾十蚊..
THX
星爺

我都補一張 , 咁都唔係底部, 喎切 !
星爺

我都補一張 , 咁都唔係底部, 喎切 !
升呢 發表於 2012-6-1 09:08 PM

市場太細..大戶不斷吸貨..吸到市場無貨..掃空十幾廿蚊..

又唔肯沽底再吸..導玫補倉...可以一日升一百蚊都唔奇
市場太細..大戶不斷吸貨..吸到市場無貨..掃空十幾廿蚊..

又唔肯沽底再吸..導玫補倉...可以一日 ...
金星 發表於 2012-6-1 09:24 PM

1500-
1500-
linzhish2008 發表於 2012-6-1 09:26 PM

1800+
1800+
金星 發表於 2012-6-1 09:27 PM

又唔肯沽底再吸..導玫補倉...可以一日 ...
金星 發表於 2012-6-1 09:24 PM

單是剛才一個鐘, 沽單已斬了七八成, 過麻1605, 所有沽單 BYE-BYE, CUT LOSS 推升金價今晚見1620, 你話重有無得跌! 總之 1522 已 CONFIRM 係底, 我只係叫D空軍跳船! 早叫大家買, 唔係馬後炮! 字都未打完已 1600, 白銀重可追
linzhish2008 發表於 2012-6-1 09:28 PM

太少人有推動盤的經驗, 市場上八成成交都是來自大戶吸盤...一看來掛沽盤就吸了...目的明顥不過