匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

to: kaiok33

回復 #89 LOVEFLY 的帖子

:victory..........ok大家交流是好事!

回復 #88 過客1 的帖子

係呀! 因為要獎勵吓自己,明天班姊妹約小妹去海南島旅遊........食吓當地四大名菜.(文昌雞,東山乳羊,和樂蟹,加積鴨)......和海鮮等等 (食餐勁&#22021
下星期才回來!
原帖由 kaiok33 於 2007-6-5 01:36 AM 發表
係呀! 因為要獎勵吓自己,明天班姊妹約小妹去海南島旅遊........食吓當地四大名菜.(文昌雞,東山乳羊,和樂蟹,加積鴨)......和海鮮等等 (食餐 ...

真開心, 可以去旅遊,玩開心一點.

回復 #93 過客1 的帖子

多謝!下星期星回來一定揾你聊天
重洗講, 心照就得.

回復 #95 過客1 的帖子

講時講...........你今天有入市呀?
原帖由 kaiok33 於 2007-6-5 01:58 AM 發表
講時講...........你今天有入市呀?

無,今日整個下午與朋友找喇叭,試喇叭.6點回家,量度位置,商討問題.無時間.休業一天.

回復 #97 過客1 的帖子

唔駛週圍塭啦! 我有對超靚喇叭介紹比你>>>>>>>>>( )
勁唔勁呀!
原帖由 kaiok33 於 2007-6-5 02:07 AM 發表
唔駛週圍塭啦! 我有對超靚喇叭介紹比你>>>>>>>>>( )
勁唔勁呀!

嘩!!!!五聲道.剎死人.

回復 #99 過客1 的帖子

小兒科......... 重多好多更(筍)嘅喇叭