匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

操盤手 (confirm signal)

原帖由 CDO 於 2007-9-12 00:57 發表

你都係古惑仔來.... 尋晚渣晒貨早D出聲嘛,今朝渣貨都得,反正都係咁做,買賣定止蝕 !

睇下收咩位明天再吹水啦,拜拜!

你錯啦...Amigo由66x.x開始看渣............只是我地屁屁掠又渣又沽玩上落...
原帖由 CDO 於 2007-9-12 00:57 發表

你都係古惑仔來.... 尋晚渣晒貨早D出聲嘛,今朝渣貨都得,反正都係咁做,買賣定止蝕 !

睇下收咩位明天再吹水啦,拜拜!

我由昨天下午四點九已買貨,很多人都知,到剛才才平了,下次我定會知會你。OK!
原帖由 Amigo 於 2007-9-12 01:03 發表

我由昨天下午四點九已買貨,很多人都知,到剛才才平了,下次我定會知會你。OK!

晒命.................
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-12 01:01 AM 發表

你錯啦...Amigo由66x.x開始看渣............只是我地屁屁掠又渣又沽玩上落...

IC,賺錢就好事,唔夠古惑咪好易出事囉  88啦 古惑BB !
原帖由 CDO 於 2007-9-12 01:04 發表

IC,賺錢就好事,唔夠古惑咪好易出事囉  88啦 古惑BB !

大家利是....................
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-12 01:01 發表

好感動!    有你出來撐我   
原帖由 CDO 於 2007-9-12 01:04 發表

原帖由 Amigo 於 2007-9-12 01:05 發表

好感動!    有你出來撐我   

無作大...看舊post...事實............ (看幾時清你袋)
原帖由 Amigo 於 2007-9-12 01:03 AM 發表

咁要恭喜! 不過買賣要SET止蝕,果D位買唔止蝕唔係次次咁好運,買賣小心啦,輸錢皆由贏錢起! 訓啦,拜拜各位!
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-12 01:07 發表

無作大...看舊post...事實............ (看幾時清你袋)

有本事過來拿...................