匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: KBG

中国股市

原帖由 大豆 於 2008-3-31 01:52 PM 發表

金盘洗手,解决单身问题先

以前为女人,喜欢单身;现在为女人,要解决单身...
原帖由 大豆 於 2008-3-31 01:57 PM 發表

记得06年老兄讲过一句:中国股市黑过锅底 空手接飞标_____中招了?

偶的基金住入"套房"没眼看了

去年在锅里捞了一把...今年买了两次,都快速止损跑了,之后一直空仓。

股市要听老司令的,没错!
原帖由 娃娃菜 於 2008-4-2 01:12 AM 發表
今天威海齐鲁证券交易大厅,2点半的时候300人以上失声痛哭,开始是几十个人哭,后来越来越多的人受感染开始流泪,大盘持 ...

赌场唔相信眼泪,人人都知,但还是要去...天知道什么时候是底!
原帖由 華人 於 2008-4-1 08:57 PM 發表

Touch兄,你去了那裏?有入A股嗎?跌到心寒,唔識反彈.

Sorry啊华兄, 正话入唔到英皇网(可能系太火暴)!
等个个都心寒的时候,就系机会......随时准备候命......就等阁下一个字......冲!
原帖由 KBG 於 2008-4-2 01:37 AM 發表

赌场唔相信眼泪,人人都知,但还是要去...天知道什么时候是底!

几时捞得货啊K兄?
手痕左好耐啦....
原帖由 Touch 於 2008-4-2 02:17 AM 發表

Sorry啊华兄, 正话入唔到英皇网(可能系太火暴)!
等个个都心寒的时候,就系机会......随时准备候命......就等阁下一个字......冲!

A股在下不懂,唔好聽在下說,好易做敢死隊.
原帖由 華人 於 2008-4-2 02:22 AM 發表

A股在下不懂,唔好聽在下說,好易做敢死隊.

D"专家"话: 炒A股唔使懂...buy and hold就得啦...!
原帖由 Touch 於 2008-4-2 02:25 AM 發表

D"专家"话: 炒A股唔使懂...buy and hold就得啦...!

在下不是A股專家,只覺現時不是buy and hold.搏下反彈重話姐.
原帖由 華人 於 2008-4-2 02:28 AM 發表

在下不是A股專家,只覺現時不是buy and hold.搏下反彈重話姐.

OK, I'll take your comments since you're quite experienced in Stock market though not likely to be an"expert"...thanks buddy!
原帖由 Touch 於 2008-4-2 02:38 AM 發表

OK, I'll take your comments since you're quite experienced in Stock market though not likely to be an"expert"...thanks buddy!

Touch兄,你咁講,在下唔識答. ......慚愧.