匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

原帖由 kaiok3388 於 2007-7-11 01:08 AM 發表
垂死掙扎妹您好
雖然小妹在655沽了貨坐緊艇,但小妹不會做止蝕的
因為小妹認為5,6,7,8,9月都是有利沽貨的
現在金價反彈至665水平
主要因素是近日受 ...

再謝過, 那明天看位沽吧!

回復 #1000 yan 的帖子

原帖由 FIREGOLD88 於 2007-7-10 07:49 發表
大師,我既單要靠你啦,

我係660,3 ,662 沽左2張

我一定要金跌呀

660.3,662,都好易走得,等待.
我想係640先走

回復 #1012 kaiok3388 的帖子

原帖由 kaiok3388 於 2007-7-11 01:31 發表
有一點想大家分享下
美元重挫,世界股市創新高,油價高企,但黄金都未能大升,這就証明金價十分弱
只要市塲反勢和中央出手干預,那金價很可能更加不利  ...

頂!
我絕對支持妳的論點。

回復 #1016 Amigo 的帖子

我都支持你呀!!!

我今日請假無返工因為炒金, 我有好重貨係手,

所以個金一定要跌
原帖由 kaiok3388 於 2007-7-11 01:31 AM 發表
有一點想大家分享下
美元重挫,世界股市創新高,油價高企,但黄金都未能大升,這就証明金價十分弱
只要市塲反勢和中央出手干預,那金價很可能更加不利  ...

你改了名在下可回你了!!! 哈哈!!

你是淡友代表,金價升不起是代表淡友未死心,如金價下跌代表淡友力量比好友大!!! 其他的用來解釋比用來預測的更好!!!

哈哈!!!

如你有興趣,日後可再交流!!!

小雷! 2007年7月11日,即月期指 22630跌187點,唔使補倉!!! 哈哈!!!

回復 #1018 雷文 的帖子

雷文兄您好,好久未和你聊天了
小妹十分欣賞你的客觀分析
希望日後多d交流心得和分析走勢
小妹因為忘記了密碼唔識得點樣取回才已kaiok3388取代舊名字
雷文兄............真係希望你不要誤解小妹為人
小妹希望大可以在市塲賺錢................(不論沽或&#25592
過客兄你在線嗎?
你有無做單呀?