匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 BC1410 於 2009-12-18 10:11 PM 發表

咁..........而家唱緊乜主題曲呀

EUR進行曲~睇距做人好渦
原帖由 BC1410 於 2009-12-18 10:11 PM 發表

咁..........而家唱緊乜主題曲呀

未來一兩個月動靜不會很大~盤整應該系主調 個人觀點
原帖由 二叔公 於 2009-12-18 10:13 PM 發表

EUR進行曲~睇距做人好渦

eur 好鬼秘, 唔成比例喎...........silver 易睇d喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-18 10:15 PM 發表

eur 好鬼秘, 唔成比例喎...........silver 易睇d喎

甘你話各國會唔會再印錢出來托呢?
原帖由 二叔公 於 2009-12-18 10:14 PM 發表

未來一兩個月動靜不會很大~盤整應該系主調 個人觀點

我睇唔到咁遠喎.........我睇 2月1曰前應會郁咗啦 (都係個見咋)
原帖由 BC1410 於 2009-12-18 10:18 PM 發表

我睇唔到咁遠喎.........我睇 2月1曰前應會郁咗啦 (都係個見咋)

睇外匯做indicator la
總之資產死都要拆掂
原帖由 二叔公 於 2009-12-18 10:17 PM 發表

甘你話各國會唔會再印錢出來托呢?

我睇阿爺出咁多ipo吸上批廢紙, 現在差不多尾聲, 跟住應有動作架啦, 唔係第二批廢紙冇藉口呱 (傻見)
原帖由 BC1410 於 2009-12-18 10:23 PM 發表

我睇阿爺出咁多ipo吸上批廢紙, 現在差不多尾聲, 跟住應有動作架啦, 唔係第二批廢紙冇藉口呱 (傻見)

唉~出年ipo仲勁呀!政府都short佐咯
原帖由 二叔公 於 2009-12-18 10:26 PM 發表

即係出年廢紙仲印多d囉.............死未
原帖由 二叔公 於 2009-12-18 10:26 PM 發表

hk角色係做呢d架......國際金融唔係想做一個就得....有硬件亦要有軟件,才可吸引人奉場....