匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

原帖由 金星 於 2007-7-18 11:10 PM 發表

6000 gbp / oz

i c lar!
原帖由 KBG 於 2007-7-18 11:11 PM 發表

675~678先好沽,而且是short-term!!!

金星哥是不沽货的,只入货...then shutdown the cpmputer and go away!

下午挂左单674沽未到价!当然系短沽啦!!
原帖由 KBG 於 2007-7-18 11:11 PM 發表

675~678先好沽,而且是short-term!!!

金星哥是不沽货的,只入货...then shutdown the cpmputer and go away!

唔沽货好难稳食,莫讲话帮人,连自己都帮晤到
原帖由 金星 於 2007-7-18 11:12 PM 發表

loaded some near 663 yesterday?

I loaded A stocks heavily today...
原帖由 Touch 於 2007-7-18 11:18 PM 發表

唔沽货好难稳食,莫讲话帮人,连自己都帮晤到

帮鬼帮马咩,都系先帮掂自己,赚到捐下公益事业...不过呢两个月都系折!
原帖由 KBG 於 2007-7-18 11:23 PM 發表

I loaded A stocks heavily today...

haha..me get 10 dollars 2 days ...Really it's a smart money....
原帖由 KBG 於 2007-7-18 11:28 PM 發表

帮鬼帮马咩,都系先帮掂自己,赚到捐下公益事业...不过呢两个月都系折!

有心无力,奈何!!!!!!
在660以上開始部儲沽金的網友們
你地賺錢是應該的.........值得祝賀(財息兼收)
小妹也賺了很多錢.........(殺肥羊無數)
小妹有句說話想同大家分享
投資是做好準備功夫的,不要受人應响
原帖由 kaiok3388 於 2007-8-17 02:57 AM 發表
在660以上開始部儲沽金的網友們
你地賺錢是應該的.........值得祝賀(財息兼收)
小妹也賺了很多錢.........(殺肥羊無數)
小妹有句說話想同 ...

小妹 估到你出來啦

小妹近來你 應該可以時常出來,金跌 la   
金升時候我會令你迷失 方向 ,金跌時我就會出來說話吹噓 ,我都看黃金跌架,哈哈
原帖由 馬後炮 於 2007-8-17 05:16 AM 發表

小妹 估到你出來啦

小妹近來你 應該可以時常出來,金跌 la   
金升時候我會令你迷失 方向 ,金跌時我就會出來說話吹噓 ,我都 ...

哈哈!