匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

风云变幻 好淡不易為

原帖由 二叔公 於 2009-3-6 02:57 AM 發表

放個10蚊止損~唔中就我發達賺20蚊~唔睇距~明天收錢
話你知呢!就算數據再充足計到再精~3年黎我從來都不做到最盡~所以大部分時間個天都好睇我(我自己覺咖)

咁都幾好吖
原帖由 魯賓 於 2009-3-6 03:00 AM 發表

咁都幾好吖

唔知系咪今晚打佐牌又凍個原因呢~頭好痛~我訓哪~晚安牛郎
原帖由 二叔公 於 2009-3-6 03:01 AM 發表

唔知系咪今晚打佐牌又凍個原因呢~頭好痛~我訓哪~晚安牛郎

ok  小心身体  sleep well
華兄~出黎哪
黃元山話5仔出年可能見10蚊呀!嚇死人哪
原帖由 二叔公 於 2009-3-6 06:35 PM 發表
黃元山話5仔出年可能見10蚊呀!嚇死人哪

咁你依家每股20元賣哂俾我啦.
原帖由 華人 於 2009-3-6 08:12 PM 發表

咁你依家每股20元賣哂俾我啦.

usd
原帖由 二叔公 於 2009-3-6 11:57 PM 發表

usd

如果你真係擔.而在這隻股票身上,入巿資金比例過高.你就賣左供股權,如有反彈兼減磅.我佔的比例就唔多啦.只是5一6%左右就算佢清盤也可以翻身.
原帖由 華人 於 2009-3-7 12:06 AM 發表

如果你真係擔.而在這隻股票身上,入巿資金比例過高.你就賣左供股權,如有反彈兼減磅.我佔的比例就唔多啦.只是5一6%左右就算佢清盤也可以翻身.
原帖由 華人 於 2009-3-7 12:06 AM 發表

算哪~供股d錢從呢度刮到哪~距老板再叫供就問你借住