匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 雷文

說說黃金 : 8月15日 黃金上升的理由

原帖由 雷文 於 2007-8-15 10:43 PM 發表

NO!!! DON'T DO IT!!! 在下要上車
!!!   

Nest year  -  Next year, see if I am right or not.  660 is a good buy since I bet with you on that Friday night few weeks ago, hope you can still remember.
原帖由 雷文 於 2007-8-15 09:59 PM 發表

這個水平就值博,668.30小沽2手,672止損,下看660-662左右!!!

嘩!!! 出山不利!!!

在下在668.50平了倉,在此報告一下!!!
原帖由 金星 於 2007-8-15 10:50 PM 發表

睇唔到啊....成百幾個post 邊睇到啊..

那下次到你請了,在下虧了舊幾,下次食番你三百當打和!!!
原帖由 雷文 於 2007-8-15 10:58 PM 發表

我今日全日支出只系七蚊買左支水..幾舊水我使成年..
原帖由 雷文 於 2007-8-15 10:56 PM 發表

雷兄果然是奔雷手,
兼且快人快語!
原帖由 BY 於 2007-8-15 10:53 PM 發表

Nest year  -  Next year, see if I am right or not.  660 is a good buy since I bet with you on that Friday night few weeks ago, hope you can still remember.

巢年沒問題,巢皮就要做facial了!!!

在下虧錢呀,出師未捷,那有時間挑你錯誤呢 !!!
原帖由 雷文 於 2007-8-15 10:56 PM 發表

短线还有一冲?
原帖由 金星 於 2007-8-15 10:59 PM 發表

我今日全日支出只系七蚊買左支水..幾舊水我使成年..

7蚊一支水,你附近沒有7-11嗎,你支水好大支喎!!!
原帖由 雷文 於 2007-8-15 10:58 PM 發表

"虧了舊幾" = 金星兄的一條毛矣!何足道哉!
原帖由 杏仁餅 於 2007-8-15 10:59 PM 發表

雷兄果然是奔雷手,
兼且快人快語!

有得走唔走,在下沽期坐左2個幾月pp痛,見過鬼你怕不怕!!!