匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: linzhish

还有人看多吗?

頭像被屏蔽
原帖由 華人 於 2008-4-25 12:38 AM 發表

最識嘆係你啦.

你走粉,他再向客仔提供粉...一条龙啦!
原帖由 金星 於 2008-4-25 12:37 AM 發表

點解我樣樣0岩 除吃煙

因為我小時候數學好好, 一包煙仔三十蚊, 一日食兩包就六十, 一年365日就21900

如果我十八歲開始食,食到78歲, 就六十年1314000...百幾萬不如搵個無線姐仔玩一年半栽
原帖由 linzhish 於 2008-4-25 12:40 AM 發表

旅行

下了,88

在下還以為你是和尚.
原帖由 KBG 於 2008-4-25 12:40 AM 發表

你走粉,他再向客仔提供粉...一条龙啦!

有得諗.......
頭像被屏蔽
原帖由 金星 於 2008-4-25 12:40 AM 發表

因為我小時候數學好好, 一包煙仔三十蚊, 一日食兩包就六十, 一年365日就21900

如果我十八歲開始食,食到78歲, 就六十年1314000...百幾萬不如搵個無線姐仔玩一年半栽

哈哈,这里所有人数学都劲唔过你...平时扮猪食老虎,嘿嘿...

你不如算下一日一条女8000.........
原帖由 金星 於 2008-4-25 12:40 AM 發表

大佬,如你一日食2包煙,由十八歲開始的話,條數好似唔係咁計,78歲應最少打九折.
原帖由 華人 於 2008-4-25 12:46 AM 發表

大佬,如你一日食2包煙,由十八歲開始的話,條數好似唔係咁計,78歲應最少打九折.

其間我經己無計物價通漲同成本效應啦..試想下如果一年有30%回報, 六十年過去1.3*21900 再59次方

我計數機入唔曬
原帖由 linzhish 於 2008-4-25 12:40 AM 發表

旅行

下了,88

累了88