匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

想嫁有錢人...哈...

原帖由 苦海無涯 於 2008-5-6 10:59 PM 發表

那麼要幹得更轟轟烈烈,當個[千王之王]~~

在下老了, 這個使命由妳完成吧.其實在下非常欣慰,妳學野好快..............
原帖由 華人 於 2008-5-6 11:04 PM 發表

在下老了, 這個使命由妳完成吧.其實在下非常欣慰,妳學野好快..............

你搞咩呀?成日同我爭認老....
贏左錢應該好風騷先得架....
仲有,老少少既人學野仲可以好快架
原帖由 華人 於 2008-5-6 11:04 PM 發表

no la ,how about me , you need to teach me la
原帖由 JKL 於 2008-5-6 11:07 PM 發表

no la ,how about me , you need to teach me la

14歲應上學,唔應該炒金.
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-6 11:07 PM 發表

你搞咩呀?成日同我爭認老....
贏左錢應該好風騷先得架....
仲有,老少少既人學野仲可以好快架

在下沒有什麼可教,妳己是成熟的老千.做反面教材貢獻社會吧..............
原帖由 華人 於 2008-5-6 11:09 PM 發表

你咁會嚇親d細路女架....
佢咁支持你,俾個機會佢啦
佢後生咁多,好快上手...
仲要想作為一個千王,要從少來訓練架~~
原帖由 華人 於 2008-5-6 11:13 PM 發表

在下沒有什麼可教,妳己是成熟的老千.做反面教材貢獻社會吧..............

你又提我d傷心事.....
反面教材得super啦....
所以我唔怕羞,咩都講...
就係想做至top的教材
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-6 11:13 PM 發表

你咁會嚇親d細路女架....
佢咁支持你,俾個機會佢啦
佢後生咁多,好快上手...
仲要想作為一個千王,要從少來訓練架~~

妳給條生路JKL行,做墜落天使好咩?
原帖由 華人 於 2008-5-6 11:09 PM 發表

i told you already la , many many people they need me to take care la if you teach me , i will very quick to take more money la
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-6 11:15 PM 發表

你又提我d傷心事.....
反面教材得super啦....
所以我唔怕羞,咩都講...
就係想做至top的教材

在下怪錯了妳,妳應得紫心勳章.