匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

风云变幻 好淡不易為

原帖由 華人 於 2009-3-7 01:18 AM 發表

哈!適合你多一點.老實說,在下只覺短炒好煩,我還是喜歡長線多一點.煲一鑊,可以夠用幾年以上.我最喜歡.

有錢人先話呢句咋~我餐揾餐食呀~唔系講笑咖~我答自己啊哥都甘話~如果我有幾千個梗會甘做哪~問題在於我冇甘厚本呀~做人要量力而為咖嘛~你話系咪
原帖由 華人 於 2009-3-7 01:21 AM 發表

我唔知啊.點答你o者.

我無聊先黎玩咖~以前我就同大大佬講好玩我就去玩
原帖由 二叔公 於 2009-3-7 01:23 AM 發表

有錢人先話呢句咋~我餐揾餐食呀~唔系講笑咖~我答自己啊哥都甘話~如果我有幾千個梗會甘做哪~問題在於我冇甘厚本呀~做人要量力而為咖嘛~你話系咪

其實又唔可以咁講.每個人也有其揾食方法o者.
原帖由 二叔公 於 2009-3-7 01:24 AM 發表

我無聊先黎玩咖~以前我就同大大佬講好玩我就去玩

點都好啦.啱key就得啦.
原帖由 華人 於 2009-3-7 01:25 AM 發表

其實又唔可以咁講.每個人也有其揾食方法o者.

我計過數呀~買股要守~升先可以數錢~每天又要開支~唸唸都系唔好咯~反正我中意呢個~從不覺厭煩~咪玩佐幾年咯
原帖由 華人 於 2009-3-7 01:26 AM 發表

點都好啦.啱key就得啦.

以前我去玩過好耐文字遊戲咖~有個師兄帶我去玩
原帖由 二叔公 於 2009-3-7 01:27 AM 發表

我計過數呀~買股要守~升先可以數錢~每天又要開支~唸唸都系唔好咯~反正我中意呢個~從不覺厭煩~咪玩佐幾年咯

我一早都話各施各法咯.沒有對錯架.自己覺得掂咪得咯.
原帖由 二叔公 於 2009-3-7 01:29 AM 發表

以前我去玩過好耐文字遊戲咖~有個師兄帶我去玩

咁好唔好玩呢?
等我一陣,搞d野.
原帖由 華人 於 2009-3-7 01:32 AM 發表

咁好唔好玩呢?

玩久了好厭~唯一的感覺就是網絡比現實更殘酷