匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

765沽!

原帖由 KBG 於 2007-10-19 00:16 發表

闹人系鸡,唔礼貌...鸭同鸡要分清楚!

乜你甘无品嘎?我点会甘闹他?他是我个福星来嘎!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-19 00:18 發表

甘又唔使!有机会回,不过无乜肉食,有杯豆浆饮下嘎!

現唔好沽....豆漿好易無得飲.............
原帖由 小肥肥 於 2007-10-19 12:18 AM 發表

甘又唔使!有机会回,不过无乜肉食,有杯豆浆饮下嘎!

any price suggeted to buy tonite? 762?
原帖由 fatcat 於 2007-10-19 00:18 發表

any LOW price suggested to buy?

宜家無,明天就要睇今晚剩餘時間會點做................

回復 #112 馬溜bb 的帖子

收到!美美姐赞我个头像可爱,又要多谢你添!
原帖由 Amigo 於 2007-10-19 12:21 AM 發表

宜家無,明天就要睇今晚剩餘時間會點做................

thx yr reply........... pls post asap if u hv any idea.......   
原帖由 fatcat 於 2007-10-19 00:21 發表

any price suggeted to buy tonite? 762?

I don't know!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-19 00:21 發表
收到!美美姐赞我个头像可爱,又要多谢你添!

我早餐未平...........現唔上唔落.............
頭像被屏蔽
原帖由 小肥肥 於 2007-10-19 12:23 AM 發表

I don't know!

waiting yr suggestion............