匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

保爾森將於今日下午12.45(北京時間20日0:45)在華盛頓發表演講。

原帖由 CDO 於 2008-6-20 12:09 AM 發表

嘩.... 好鬼幸福!

最衰我輸左副身家,唔係有d想stay at home & talk to you 多d,哈哈
原帖由 苦海無涯 於 2008-6-20 00:07 發表

老師,不如你花多少少心機,幫我算下....
真係想lock 倉,咩價好呢?

若無估計錯誤......始終都是大型上落市......但是是在低位盤整......若能再見85x~86x,應可以試試,但你的問題比較困難,因沒有可能再止捐,所以若然再穿下去的話........

原帖由 Amigo 於 2008-6-20 12:16 AM 發表

若無估計錯誤......始終都是大型上落市......但是是在低位盤整......若能再見85x~86x,應可以試試,但你的問題比較困難,因沒有可能再止捐,所以若然再穿下去的話........

85x-86x可以試下平左張壞單,係唔係呢?
我現在最怕佢係咁上,真係上返970...咁不如係910上lock著先,再走一步看一步囉
原帖由 苦海無涯 於 2008-6-20 00:20 發表

85x-86x可以試下平左張壞單,係唔係呢?
我現在最怕佢係咁上,真係上返970...咁不如係910上lock著先,再走一步看一步囉

LOCK 單 我真的不懂做....不能給妳任何意見...對不起
原帖由 Amigo 於 2008-6-20 12:22 AM 發表

LOCK 單 我真的不懂做....不能給妳任何意見...對不起

不打緊的,老師,真的要謝謝你
看看天,跟口袋裡所僅存的錢再走好了!
原帖由 苦海無涯 於 2008-6-20 00:27 發表

不打緊的,老師,真的要謝謝你
看看天,跟口袋裡所僅存的錢再走好了!

祝妳好運.....
原帖由 Amigo 於 2008-6-20 12:29 AM 發表

祝妳好運.....

天天都在等.....
謝謝你的祝福
大家都好運~~
原帖由 CDO 於 2008-6-19 10:43 PM 發表
美國財長保爾森周四將發表講話指出, 美聯儲局應擴大授權以獲得華爾街投資公司和銀行信息, 並出手干預來保護金融繫統的穩定。

保爾森在今早公布的演講稿中稱, 應考慮如何最恰當的給予美聯儲授權來獲得高度覆雜 ...

thanks to cdo  
原帖由 Amigo 於 2008-6-19 11:52 PM 發表
明天破本月高位.....909,

直達.....914~918