匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

猜猜今晚最低見咩價格 (照鷹記前價為最終答案)

原帖由 CDO 於 2009-3-27 10:22 PM 發表

不如開估有乜禮物啦!

中獎者可獲得由英皇電影榮譽巨獻,獲贈由爾冬陞導演;成龍、吳彥祖、范冰冰主演的『新宿事件』電影戲票2張。

一係就去18樓c座搵周老板羅,一係就去8樓搵黃小姐羅。

以上內容 ...

汤姆·克鲁斯新片《行动目标希特勒
加多一场好嘛?!
回復

原帖由 CDO 於 2009-3-27 10:26 PM 發表

孤寒,一係就36.8止,40.8止,32呢d價好易賴野!

Yes sir, 食少多教瞓麻!
回復

原帖由 CDO 於 2009-3-27 10:22 PM 發表

不如開估有乜禮物啦!

中獎者可獲得由英皇電影榮譽巨獻,獲贈由爾冬陞導演;成龍、吳彥祖、范冰冰主演的『新宿事件』電影戲票2張。

一係就去18樓c座搵周老板羅,一係就去8樓搵黃小姐羅。

以上內容 ...

兩張飛叫禮物?不如由8樓擺兩圍請我地好過哪
回復

原帖由 二叔公 於 2009-3-27 10:31 PM 發表

兩張飛叫禮物?不如由8樓擺兩圍請我地好過哪

我第一個報名
回復

原帖由 CDO 於 2009-3-27 08:29 PM 發表

亞蛇(sir),而家市場講果隻叫 SDR,我簡choice d = none of above  

我想借呢個場合,向大家介紹一下咩叫 SDR :

SDR是上世紀60年代IMF創建的一種合成貨幣,它的價值由一籃子主要貨幣決定。
SDR可用來儲備資產和作為記賬單位,也被稱為「紙黃金」,其最初是為了支持佈雷頓森林體系而創設。
最初時,SDR意在作為國際儲備的共享貨幣,不過這個作用從未真正實現。目前,SDR主要用於IMF與成員國之間交易的核算。
回復

原帖由 BC1410 於 2009-3-27 10:32 PM 發表

我第一個報名

換迎攜眷參加
回復

原帖由 Touch 於 2009-3-27 10:21 PM 發表

乜...我无话您知咩?...Joe哥追击手...

來如此!
回復

原帖由 Touch 於 2009-3-27 10:29 PM 發表

汤姆·克鲁斯新片《行动目标希特勒》
加多一场好嘛?!

呢套好野,不過已經係香港落左畫。

而新宿事件呢套好唔好我唔知,不過將會係4月2日出畫。

我地係睇 FUTURE 既,梗係睇新宿啦,唔通睇 DOWN勞咩!
回復

回復 #115 CDO 的帖子

Thanks Much........真係高人
回復

原帖由 CDO 於 2009-3-27 10:32 PM 發表

我想借呢個場合,向大家介紹一下咩叫 SDR :

SDR是上世紀60年代IMF創建的一種合成貨幣,它的價值由一籃子主要貨幣決定。
SDR可用來儲備資產和作為記賬單位,也被稱為「紙黃金」,其最初是為了支持佈雷頓 ...

中文版都比您刮到...
回復