匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

九月攻防戰

原帖由 華人 於 2009-9-5 11:23 PM 發表

以前由破730上1300都唔係一朝一夕啦....1450?我唔睇咁高啦.

我就見過班基金佬,教班大佬炒期油,當時7x蚊剎上去,日日送錢比班老襯,到沖穿100又加注再加注,又日日贏大錢!最後剎到落3x!乜仇都報晒!
比幾千個佢駛住先!最後贏幾億!
原帖由 二叔公 於 2009-9-5 11:29 PM 發表
我想講d野你地聽~你地唔準笑吖亦唔準小

好.......講啦.
原帖由 二叔公 於 2009-9-5 11:29 PM 發表

唔得呀?

........
我想講d野你地聽~你地唔準笑吖亦唔準小

你唔係想收山呀嘛?
原帖由 cccho 於 2009-9-5 11:30 PM 發表

我就見過班基金佬,教班大佬炒期油,當時7x蚊剎上去,日日送錢比班老襯,到沖穿100又加注再加注,又日日贏大錢!最後剎到落3x!乜仇都報晒!
比幾千個佢駛住先!最後贏幾億!

所以我從不買基金,也不聽佢9up....自已玩....輸左條氣都順.
原帖由 華人 於 2009-9-5 11:30 PM 發表

好.......講啦.

我N年冇睇過TV哪~今晚睇睇~頂呀~tvb唱歌仔~本港台竟然做洪熙官~明珠台做乜9天煞奇兵~睇到我一頭霧水~pk得距呀~想話唔黑都唔得
原帖由 二叔公 於 2009-9-5 11:34 PM 發表

我N年冇睇過TV哪~今晚睇睇~頂呀~tvb唱歌仔~本港台竟然做洪熙官~明珠台做乜9天煞奇兵~睇到我一頭霧水~pk得距呀~想話唔黑都唔得

咁你買個電視黎做乜呀!煲4仔定煲糖水呀?
原帖由 cccho 於 2009-9-5 11:31 PM 發表

你唔係想收山呀嘛?

唔做住先咋~睇唔通吖嘛~你都知日日及住個市~唔輸又唔舒服咖咯~盞搞哪~收山?x羅王收我先咯
原帖由 二叔公 於 2009-9-5 11:34 PM 發表

老實說.....我都好少睇TV.....除左新聞外.....今日5點半睇左翡翠台的我們這一家的日本卡通....哈....幾有日本家庭寫實feel.
原帖由 cccho 於 2009-9-5 11:36 PM 發表

咁你買個電視黎做乜呀!煲4仔定煲糖水呀?

其實個電視就系買黎擺咖多~當然有時都會放四仔睇下