匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

回位買進

原帖由 愛新覺羅迪克 於 2008-4-17 01:17 AM 發表
如果是今天晚上,請等待2:30後937-940進。

2:30後........都睡了
但如明天見同樣價位,都一樣可進嗎?
謝謝
今天真的很可惜,太忙了...跟不上行情
是晚上2:30收市後開始就可以了。
原帖由 愛新覺羅迪克 於 2008-4-17 01:25 AM 發表

等着
谢谢迪克兄
原帖由 愛新覺羅迪克 於 2008-4-17 01:25 AM 發表

謝謝迪兄........看看有運氣沒
頭像被屏蔽

有感而發

都係呢d帖先多人人都唔做功課等吃免費午餐!

油價日日新高,歐元剛突破3頂盤整局面,起碼今晚冇沽金理由,即已搵到方向!

至於回調幾多先可買進,即使呢個世界有,但有幾多人全心全意去信一個呢?

老祖宗係清明節時報夢叫你地900樓下買金,目標945,有幾多人信? 有幾多人等到今晚先平倉?

即使呢個世界有,但那個已經是已故仙,那個早已經給逼死了
頭像被屏蔽
原帖由 愛新覺羅迪克 於 2008-4-16 21:55 發表
如後市有效突破955阻力,上看目標二980上方。

谢谢迪克老师指点.
原帖由 CDO 於 2008-4-17 02:01 發表
都係呢d帖先多人,人人都唔做功課等吃免費午餐!

油價日日新高,歐元剛突破3頂盤整局面,起碼今晚冇沽金理由,即已搵到方向!

至於回調幾多先可買進,即使呢個世界有神,但有幾多人全心全意去信一個神呢?
...

惭愧哦,CDO前辈说得有理,我等不才不懂做功课,天天想吃免费餐.
好在这里有高人会神机妙算,我只慢慢偷偷的学,要谢谢这些前辈得辛勤付出
绝对不能气死他们哦..........
Thank you all experts sharing their experience and analysis in forum n teach us day by day.
i'm appreicate to all experts from my heart