匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

原帖由 CDO 於 2009-6-15 10:16 PM 發表

都唔知個市想點,係插就痛痛快快插落去啦,怕痕又怕痛,吉下吉下唔知做乜!

前戲卦

回復 #121 二叔公 的帖子

愉食架咋,你估過人世呀,話明炒金是一夜情,狠狠插一鑊後即市反彈,升勢先可重現,而家陰乾陰乾咁行幾蚊,唔知渣好定沽好!
原帖由 CDO 於 2009-6-15 10:25 PM 發表
愉食架咋,你估過人世呀,話明炒金是一夜情,狠狠插一鑊後即市反彈,升勢先可重現,而家陰乾陰乾咁行幾蚊,唔知渣好定沽好!

我留兩手挨下到月尾~唔睇距~今次跟星哥走
覺覺~交接完再玩
good night
原帖由 CDO 於 2009-6-15 10:25 PM 發表

都話到明 愉食 就一慢慢咁嚟啦.......
原帖由 二叔公 於 2009-6-15 10:26 PM 發表

我留兩手挨下到月尾~唔睇距~今次跟星哥走

走晒個頭都有 8xx既,不過呢個星期多野,明天金磚四國會面,唔知佢地會唁會夾麻玩班美國佬。計時間北韓隻癲狗應該呢兩日(15或16日)完成裝備,大脯二形隨時ready,short short 地趙一支出去橫過日本島都大件事,唔好話打唔打到去亞拉斯加咁遠。

上月d油價由4x升番上成7x,個市靜靜地可能又炒返通脹。

講真一句,除左話個圖弱黃金外,唔係咁多理由金價會下跌,跌下都好,等我可以在6蚊邊番奄隻 2899。
原帖由 CDO 於 2009-6-15 10:02 PM 發表
請版主幫我把標題由改為 ,謝謝!

咁你好多張帖都要改名喎.........想做死人咩
原帖由 BC1410 於 2009-6-15 10:39 PM 發表

都話到明 愉食 就一慢慢咁嚟啦.......

到而家,銀插左 3.9%,白金跌 2.6%,鈀跌3.6%,銘最厲害,跌 4.2%,黃金算比足面,跌0.69%。

可能old man回唔到氣,走唔到幾轉要多d前奏!
原帖由 BC1410 於 2009-6-15 10:42 PM 發表

咁你好多張帖都要改名喎.........想做死人咩

名我都想改埋,不過唔知改咩好,改做 ipo好定ido好呢?
原帖由 CDO 於 2009-6-15 10:46 PM 發表

到而家,銀插左 3.9%,白金跌 2.6%,鈀跌3.6%,銘最厲害,跌 4.2%,黃金算比足面,跌0.69%。

可能old man回唔到氣,走唔到幾轉要多d前奏!

好似仲等緊只美指同 EU 到位玩嘢喎 所以未落得住呱!