匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 BC1410 於 2009-11-26 12:20 PM 發表

11月份到今日為至23交易日, 祗有11月12日小回外, 其他19個交易日全是升或大升日, 還有3個交易日勉強叫平, 值得留意的是其中有4晚是半夜後才敢升穿當日高位(昨晚是其中一日), 另外16日和23日這兩星期一都是跳開 ...

多謝BC...... 我無沽,隻金太可愛.......
原帖由 華人 於 2009-11-26 12:01 PM 發表

有這種病嗎??

你冇見到11月份好多人中招嗎? 慘不忍睹才開咪姐
原帖由 benny 於 2009-11-26 12:00 PM 發表
有机会上1200吗?

問題係 119x , 還是126x 後......又或是13xx, 就要看人們叫得有多高啦!
原帖由 BC1410 於 2009-11-26 12:25 PM 發表

你冇見到11月份好多人中招嗎? 慘不忍睹才開咪姐

唉..........太慘烈......
原帖由 華人 於 2009-11-26 12:25 PM 發表

多謝BC...... 我無沽,隻金太可愛.......

英雄.............話雖如此超過1200後, 凡升15元減10%貨的策略可能穩妥d喎
原帖由 BC1410 於 2009-11-25 03:16 PM 發表

高 不 是空喎 .............在此代 d大戶 + 央行 講聲唔該兼多謝啦!

再一次
原帖由 BC1410 於 2009-11-26 12:33 PM 發表

英雄.............話雖如此超過1200後, 凡升15元減10%貨的策略可能穩妥d喎

多謝BC,本星期己減持了部份......我都驚架......逐歩減啦....
原帖由 華人 於 2009-11-26 12:36 PM 發表

多謝BC,本星期己減持了部份......我都驚架......逐歩減啦....

都話至叻係你啦..........正所謂食少多教 "瞓", 之後還可以慢慢睇戲, 仲得閒去頭痕, 簡直爽到爆
原帖由 BC1410 於 2009-11-26 12:44 PM 發表

都話至叻係你啦..........正所謂食少多教 "瞓", 之後還可以慢慢睇戲, 仲得閒去頭痕, 簡直爽到爆

好彩o者.....年年可以這樣頭痕就好咯.......
我準備出去食飯....
原帖由 華人 於 2009-11-26 12:51 PM 發表

好彩o者.....年年可以這樣頭痕就好咯.......
我準備出去食飯....

應承你啦..............大家咁話........see U