匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

九月攻防戰

原帖由 二叔公 於 2009-9-6 12:49 AM 發表

甘你比我噬啖哪

下.......咁都得.....
不過話時話.....早前連801都話突破在即....就set止咳位啦.....大家都唔知突破上下,不過我賭上o者.
原帖由 華人 於 2009-9-6 12:52 AM 發表

不過話時話.....早前連801都話突破在即....就set止咳位啦.....大家都唔知突破上下,不過我賭上o者.

我賭你會比噬到周身都系印
二喪你眼訓未?牛郎今晚系唔上咖哪~你眼訓不如訓先哪
原帖由 二叔公 於 2009-9-6 01:00 AM 發表
二喪你眼訓未?牛郎今晚系唔上咖哪~你眼訓不如訓先哪

好啊.晚安.
原帖由 華人 於 2009-9-6 01:06 AM 發表

好啊.晚安.

晚安
原帖由 華人 於 2009-9-6 12:52 AM 發表

早晨
二喪你要睇餸食飯有得食就食~快d食飽起身走人~等我好入場執死雞呀~唸極都唔明點解系甘升呀~假如系從經濟危機逐步發展到貨幣危機~這個過程也太太快了~貨幣體系崩潰(或大幅度貶值)目前這一刻真的不是時候~難道World War 3不遠了?
原帖由 二叔公 於 2009-9-6 01:56 PM 發表

早晨
二喪你要睇餸食飯有得食就食~快d食飽起身走人~等我好入場執死雞呀~唸極都唔明點解系甘升呀~假如系從經濟危機逐步發展到貨幣危機~這個過程也太太快了~貨幣體系崩潰(或大幅度貶值)目前這一 ...

無去飲茶咩?外面熱死狗.
得啦.......關鍵時刻....見歩行歩.
原帖由 華人 於 2009-9-6 02:20 PM 發表

無去飲茶咩?外面熱死狗.
得啦.......關鍵時刻....見歩行歩.

我起身見到出面d太陽就想死哪~出佐去一陣快快番~有d中暑~想嘔想嘔甘~自己沖咖啡黎飲哪
原帖由 二叔公 於 2009-9-6 02:25 PM 發表

我起身見到出面d太陽就想死哪~出佐去一陣快快番~有d中暑~想嘔想嘔甘~自己沖咖啡黎飲哪

哈.......你身子弱d喎....
原帖由 華人 於 2009-9-6 02:26 PM 發表

哈.......你身子弱d喎....

好曬呀~早排仲聽人講有d地方已經要蓋被咯~我地仲熱到想剝皮