匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Amigo

週線、月線、季線都同樣出現超買的金子

原帖由 goldyt 於 2007-10-5 17:54 發表

9月20日至今半个月时间你就发了上千贴,佩服,继续努力。

你都可以..............
原帖由 Amigo 於 2007-10-5 17:43 發表

今晚好似有古怪................

波幅應不大 10蚊內
原帖由 goldyt 於 2007-10-5 17:54 發表

9月20日至今半个月时间你就发了上千贴,佩服,继续努力。

一哥在此放毒氣.........放1千個.....
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-5 18:03 發表

波幅應不大 10蚊內

認同,兼且會非常反覆.......不排除又兩邊穿.........
如今晚不過737位..可以沽貨望10蚊跌帳(至下星期初止),如穿過會到742左右,巳是今星期最高,會回調4蚊可再渣貨......個人看法
原帖由 Amigo 於 2007-10-5 18:07 發表

認同,兼且會非常反覆.......不排除又兩邊穿.........

今晚應不跌穿730位.......
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-5 18:09 發表
如今晚不過737位..可以沽貨望10蚊跌帳(至下星期初止),如穿過會到742左右,巳是今星期最高,會回調4蚊可再渣貨......個人看法

照現在來看應會穿740.....之後或會回到732,收市可能737
原帖由 Amigo 於 2007-10-5 18:15 發表

照現在來看應會穿740.....之後或會回到732,收市可能737

如估計巳錯失734.X位渣貨.....看是否穿738.X追渣...唔穿我會沽....
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-5 18:24 發表

如估計巳錯失734.X位渣貨.....看是否穿738.X追渣...唔穿我會沽....

小心........今天可能又是上落市
原帖由 Amigo 於 2007-10-5 18:25 發表

小心........今天可能又是上落市

得..留意住.........今晚又是星期五...