匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

全球各地對油價暴漲都出現示威,做d野啦

原帖由 CDO 於 2008-5-29 00:28 發表

好,講未來,未來總有一天出現第三次世界大戰,不過最好過100年後先發生,我冇眼睇!

按時間計算....應該在公元後2233年才發生...............我都冇眼睇!
原帖由 ynyuan 於 2008-5-29 12:21 AM 發表

個個都咁happy,你詩人獨憔悴...使唔使我輔導一下你心靈上既空虛?
原帖由 CDO 於 2008-5-29 00:30 發表

之不過今年重有無812咁so呀?

回復 #132 CDO 的帖子

你辅导哈我的心好类
原帖由 CDO 於 2008-5-29 00:32 發表

個個都咁happy,你詩人獨憔悴...使唔使我輔導一下你心靈上既空虛?

又有一個徦神父...........
原帖由 殊仁一哥 於 2008-5-29 12:28 AM 發表
可能。。。
夏天用油高峰?
但看美国数据好象并不是太好。
先看今晚能否站上901再讲好类

點睇你都唔似做和尚,頭上把刀重利過我!

你唔好傻啦,而家商品係炒市,已經瘋狂,唔好信數據啦,人地話乜就乜啦!
原帖由 CDO 於 2008-5-29 12:30 AM 發表

之不過今年重有無812咁so呀?

我咁黑....你話呢
但我都仲要聽你話....點都係低位平左先
may be around 833, cut it off

回復 #136 CDO 的帖子

看消息死百遍。

回復 #137 苦海無涯 的帖子

如果破878的话820应有机会
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-29 12:12 AM 發表

昨天早上高開,right?
見佢回d咪懶醒囉...926lock死佢
誰不知,返左屋企,見佢係咁跌
飯都即刻唔想食,917.3平左
唔見左8.4呀.......嗚嗚.....

miss左個post, sorry!

哦, 輸左錢o者,唔係float緊單!

唔好咁啦,成日輸架啦,唔好食唔落飯咁慘,你到今日都重未習慣呀?