匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 草泥馬

燈神 --- 又升上來給你空?!

原帖由 座艇皇 於 2010-3-30 05:04 PM 發表
怪羊來了!

怪羊有無做野先!
原帖由 座艇皇 於 2010-3-30 05:06 PM 發表
怪羊有無做野先!

想係 1108 買
見到1108我就在1105買喔!
不過飛龍就飛到了,做做上落市無問題的啦!
原帖由 座艇皇 於 2010-3-30 05:15 PM 發表
不過飛龍就飛到了,做做上落市無問題的啦!

飛龍你點睇先
等佢飛到黎先睇囉!買定望遠鏡
原帖由 座艇皇 於 2010-3-30 05:42 PM 發表
等佢飛到黎先睇囉!買定望遠鏡

艇皇....你會看不到的...因為世上根本沒有飛龍....就算用天文望遠鏡,你只能看到光年以外的一片靜寂和一縷似有若無的星塵......

回復 #138 華人 的帖子

每個月飛龍來的時候我都用望遠鏡睇的,還看到飛龍過後有過山車玩喔!

一片靜寂和一縷似有若無的星塵..........華兄好似講女女咁!
原帖由 座艇皇 於 2010-3-30 06:19 PM 發表
每個月飛龍來的時候我都用望遠鏡睇的,還看到飛龍過後有過山車玩喔!

一片靜寂和一縷似有若無的星塵..........華兄好似講女女咁!

皇艇....你真幸福,每月能見到飛龍.....
說到女女....我還是比較喜歡美帝妺....總是帶有一份罕有的坦率....不過你不要輕視她們.....平時她們帶點天真,但最後關後還能堅守自己的原則.你幾時見過美帝總統會說:American people are not mentally-retarded.今晚在下要應酬老細的朋友,就此打住.......