匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

想嫁有錢人...哈...

原帖由 魯賓 於 2008-5-7 12:54 AM 發表

老友記如何呀?

唔知呀!如果他的渣單睇到今晚才平倉就好了.
我呢!你知啦周四渣單均價854.3,周五唔洗輸都急急平倉.....
周一866.8沽了,今晚881.5再沽了.

Short 0.5 at 878.1 now

原帖由 Tang 於 2008-5-7 01:16 AM 發表

唔知呀!如果他的渣單睇到今晚才平倉就好了.
我呢!你知啦周四渣單均價854.3,周五唔洗輸都急急平倉.....
周一866.8沽了,今晚881.5再沽了.

所以話玩金真唔易  坐艇影响之後策畧好大

What goes up must go down

never over trade
原帖由 魯賓 於 2008-5-7 01:19 AM 發表

所以話玩金真唔易  坐艇影响之後策畧好大

我有建議過定一個最后的止蝕位,然后讓它漂.但怎麼說以上周五的收市價看都未必敢睇880之上.
我現均價874.x,都係打錯不理它幾天再算.
周五晚急急平倉是因為要上路....
原帖由 Tang 於 2008-5-7 01:24 AM 發表

我有建議過定一個最后的止蝕位,然后讓它漂.但怎麼說以上周五的收市價看都未必敢睇880之上.
我現均價874.x,都係打錯不理它幾天再算.
周五晚急急平倉是因為要上路....

真係估唔到話都冇咁快就880  宜家先回番d
原帖由 魯賓 於 2008-5-7 01:29 AM 發表

之唔係,等我周五驚餐死,一定要平倉,而家仲坐艇,不過均價874.x應該唔係好驚啫.
原帖由 Tang 於 2008-5-7 01:33 AM 發表

之唔係,等我周五驚餐死,一定要平倉,而家仲坐艇,不過均價874.x應該唔係好驚啫.

我都覺得問題唔大
原帖由 魯賓 於 2008-5-7 01:29 AM 發表

牛郎,我先睡了,改天再跟你聊...
上次劏房都幾好有趣,睇幾時劏完金就再劏..
原帖由 Tang 於 2008-5-7 01:38 AM 發表

牛郎,我先睡了,改天再跟你聊...
上次劏房都幾好有趣,睇幾時劏完金就再劏..

好  一於咁話