匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

人生無常 金海番波

原帖由 華人 於 2009-11-25 10:08 PM 發表

嘩........你衰過索馬里海盜......

距刺激我話前日一餐砌佐5隻蟹呀~食到ON DOGDOG
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 10:16 PM 發表

距刺激我話前日一餐砌佐5隻蟹呀~食到ON DOGDOG

哈........食大閘蟹?食羔o者.........一年一度無所謂啦..........
係啦.....我今晚開左支93年Chateau Margaux......年份一般,勝着唔使等氧化.....飲杯....
原帖由 華人 於 2009-11-25 10:22 PM 發表

哈........食大閘蟹?食羔o者.........一年一度無所謂啦..........
係啦.....我今晚開左支93年Chateau Margaux......年份一般,勝着唔使等氧化.....飲杯....

飲勝~今晚我開心~差牛郎未到咋~咬d野打底好渦你
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 10:23 PM 發表

飲勝~今晚我開心~差牛郎未到咋~咬d野打底好渦你

哈......牛郎無心機啦......我咬ing牛排.....
原帖由 華人 於 2009-11-25 10:26 PM 發表

哈......牛郎無心機啦......我咬ing牛排.....

我進晚咬排骨咋~飲佐兩碗湯
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 10:28 PM 發表

我進晚咬排骨咋~飲佐兩碗湯

湯咪仲有益.........
原帖由 華人 於 2009-11-25 10:30 PM 發表

湯咪仲有益.........

長假期加年結都不跌~日日新高~想升上$10000咩~都唔知咩市黎咖
我飲好幾杯咯~等多陣就訓咯
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 10:30 PM 發表

長假期加年結都不跌~日日新高~想升上$10000咩~都唔知咩市黎咖
我飲好幾杯咯~等多陣就訓咯

我話之佢乜市,識升就係好巿.....唔知那人說過,沽空有遣人性(因為人性是追求美好,沽就是想衰).......看來有點道理.
太疲累你就早點休息.
原帖由 華人 於 2009-11-25 10:36 PM 發表

我話之佢乜市,識升就係好巿.....唔知那人說過,沽空有遣人性(因為人性是追求美好,沽就是想衰).......看來有點道理.
太疲累你就早點休息.

又不是甘講咖~我早幾日見到個師兄又講有關沽空咖文章~我第日貼你睇呀
等陣先訓哪
hihi