匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 Touch 於 2009-11-26 08:12 PM 發表

风起云涌...空

會長...........可能祗是慣性星期四小回調也.........除非下穿1156就或者有少少機會回, 否則一樣當佢小回大漲論呀
原帖由 BC1410 於 2009-11-26 08:39 PM 發表

會長...........可能祗是慣性星期四小回調也.........除非下穿1156就或者有少少機會回, 否則一樣當佢小回大漲論呀

yes, sir...many thanks!
原帖由 BC1410 於 2009-11-26 08:39 PM 發表

now  1191.9
原帖由 JL1 於 2009-11-27 02:06 AM 發表
now  1191.9

一姐, 又一次証明有人等收市後先敢出蠱惑, 可謂正式的不君子行為, 勝之不武之鼠輩, 今次已經是本月第五次啦
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 02:33 AM 發表

一姐, 又一次証明有人等收市後先敢出蠱惑, 可謂正式的不君子行為, 勝之不武之鼠輩, 今次已經是本月第五次啦
now 1192.7  ..........but today buy silver already at 18.48
原帖由 JL1 於 2009-11-27 02:37 AM 發表
now 1192.7  ..........but today buy silver already at 18.48

咁你cut咗未呀.......未就d鼠輩益你啦
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 02:41 AM 發表

咁你cut咗未呀.......未就d鼠輩益你啦
still have 600 ozs 977 and tonight buy 10000 0zs silver ah  
原帖由 JL1 於 2009-11-27 02:44 AM 發表
still have 600 ozs 977 and tonight buy 10000 0zs silver ah  

咁咪冇哪哪發達囉...........不過唔知開番市後又會係乜價姐
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 02:48 AM 發表

咁咪冇哪哪發達囉...........不過唔知開番市後又會係乜價姐
sell at 977 ah
原帖由 JL1 於 2009-11-27 02:50 AM 發表
sell at 977 ah

咁就煩少少..........要等佢今波上盡時回調才可減少損失......我估計應該唔使等好耐啦