匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

今晚會否跌破1158?

原帖由 Billy 於 2010-4-14 08:04 PM 發表
今午問過經紀,現定了一張0.1限價1157的渣單,雖然而家還未回到1157給我入市,現正等待中,若渣到後,今晚不要理會升跌,要等到明午,希望今次成功啦!今日放假仍然只能在家中渡過。

lf you buy at 1157 that mean fall to 1156.5 if can fall to 1156.5 will fall more be careful ar
我都唔知呀,唯有聽佢啦,佢應該不會有問題卦
剛剛不是有1157嗎?你看住個市為什麼要定限價?
原帖由 Billy 於 2010-4-14 08:16 PM 發表
我都唔知呀,唯有聽佢啦,佢應該不會有問題卦

你會不會錯過了你經紀給你的建議了!

61啦!比佢知道一定激死佢了……哈哈哈哈
原帖由 座艇皇 於 2010-4-14 08:18 PM 發表
剛剛不是有1157嗎?你看住個市為什麼要定限價?

yes can't fall down under 1157 that mean if you want to buy at least 1157.5
冇呀,我冇不停望住,頭先可能落左去食野,但張1157限價,我食完上來至而家都未郁過!現1160.8了,1157還等到入嗎
原帖由 Billy 於 2010-4-14 08:25 PM 發表
冇呀,我冇不停望住,頭先可能落左去食野,但張1157限價,我食完上來至而家都未郁過!現1160.8了,1157還等到入嗎

算啦......唔使日日做單......
剛再問經紀,佢話應在1157附近渣,不一定等1157,1156-1159.5渣,1160也可,但風險大些,現等1159-1159.5渣,佢話若收市低於1156就要走,,或收市再找佢!現定限價1159!
好似寫報告咁

你要加油喔!

回復 #149 座艇皇 的帖子

師兄,不要笑我啦,剛才1159.5的限價已渣了