匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

8/1- 8/6 黃金走勢分析與買賣策略

Oh..... sorry, wrote in wrong post......... Tree Tree!
回復  Billy

過到今晚沽單有好日子過.
桄榔樹 發表於 2011-8-3 12:17 AM

我唔明,而家都投緊票啦,既然上限咁大機會通過,為何而家又穿新高1641.8呢?就算減赤未達惠普標準,但宣佈通過上限的話,都應該有十蚊人蚊跌吖,為何越升越高,今晚唔跌到1630,我就大獲了!
回復 142# Billy

炒全球經濟衰退都夠打我靶啦… 嗚嗚!
痴嗮線了,仲諗住通過債務上限後會跌十蚊八蚊,點知越升越高,就算跌都只係跌三兩蚊,但每次跌完幾蚊都係即刻標返上去,睇下今晚係佢死定我死了!
Ivan,你點呀?樹兄有冇沽呀?
照個勢來看,今晚應該不會像上兩日一樣收市前插落十幾蚊了,唔知今晚咩價收市,會唔會1638-1641呢?今晚收市前如果唔跌,我諗明天會繼續升穿1648都似呀,不過係我估啫,現價1641.1
好似又想穿新高咁
真係穿左,1634.2了
Sorry,係1643.2先啱,仲48分鐘就收市,今晚應該不會跌了
呢次再爆倉,轉玩紙金好過,好過俾大戶咁玩法呀