匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 杏仁餅

小餅愚見 -- 金已進入上落市階段

原帖由 馬溜bb 於 2007-9-3 12:34 發表

是,一心二用.....669先真 照計大戶夾空倉,無這樣快回返去66X水平,拉高D才回..........(免炳我)

分析正確!Good Luck
原帖由 Amigo 於 2007-9-3 12:36 發表

分析正確!Good Luck

這次我都無乜信心.試試下.......
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-3 12:38 發表

這次我都無乜信心.試試下.......

我現在還未有單,因為我看清楚才做,
但我有感覺應有比669更低的价可扎。 ......................(可能錯)

回復 #1543 Amigo 的帖子

其實在67x的价,在短線來說,好像空頭比較有利,因今天無美國市。
原帖由 Amigo 於 2007-9-3 12:45 PM 發表
其實在67x的价,在短線來說,好像空頭比較有利,因今天無美國市。

Amigo哥哥,你是職業廚師嗎?
經常都見你係度。

相信這裡有很多人都是專業廚師,
不像小餅要上班,薪金低、工時長……..
原帖由 杏仁餅 於 2007-9-3 13:06 發表

Amigo哥哥,你是職業廚師嗎?
經常都見你係度。

相信這裡有很多人都是專業廚師,
不像小餅要上班,薪金低、工時長……..

我不是職業廚師,
但我的工作有時也可在家裡做。
原帖由 Amigo 於 2007-9-3 01:11 PM 發表

我不是職業廚師,
但我的工作有時也可在家裡做。

Amigo哥哥,你做家務!
哈哈哈…………………

回復 #1546 Amigo 的帖子

Amigo 哥哥, 咁啱呀......大家都係做家務喎!
餅兄, 今日沒美市的日子, 應點睇好呀,   你今日沽佐未!

回復 #1543 Amigo 的帖子

我睇 bb 今日睇法可能性高 D 喎 ! 因落番66x 可能走唔少, 大戶肯唔肯呀??