匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 杏仁餅

小餅愚見 -- 金已進入上落市階段

原帖由 BC1410 於 2007-9-3 14:34 發表
我睇 bb 今日睇法可能性高 D 喎 ! 因落番66x 可能走唔少, 大戶肯唔肯呀??

我渣都是走短線(賺早餐錢算),再等高位沽...........

回復 #1551 馬溜bb 的帖子

大家咁話!
看看圖,有無這可能性................(免責)

再來...

回復 #1554 馬溜bb 的帖子

万事都有可能!!!

回復 #1554 馬溜bb 的帖子

又係幾似喎 ! 不過今日上唔上到677.x 就.......好難講???
原帖由 BC1410 於 2007-9-3 15:55 發表
又係幾似喎 ! 不過今日上唔上到677.x 就.......好難講???

上星期四已追隨圖走勢,星期五標上去成功,今日希望COPY..........再高少少我都平倉......

回復 #1557 馬溜bb 的帖子

我已經平了上星期五670.8 (平早佐) 好彩仲有張守尾門....
原帖由 BC1410 於 2007-9-3 16:15 發表
我已經平了上星期五670.8 (平早佐) 好彩仲有張守尾門....

真是難賺盡...........有賺就開心啦......有排等....沽貨 ........我覺得在 650 ~ 670 之間 渣或沽都無問題,但高位有點..... .

回復 #1559 馬溜bb 的帖子

今日個勢好似想Copy 上 星期五咁.......? 你點睇呀 !