匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

想買定空?

原帖由 二叔公 於 2009-4-29 02:46 AM 發表

郎中你怎看呢

資金擺佈(方向)---金融+經濟=危機
原帖由 魯賓 於 2009-4-29 02:46 AM 發表

其实我一向唔認為金升得太高(over 1,000)係好事禾  睇你大佬個对話中好似亦唔太睇好隻金  我有冇理解錯呢?

你唔好理師兄點唸~問題系你地點唸?昨天美國一開市就插穿910~昨天日本仔自己高開~今早大插~如果中國同大家講我自己都識生產為什麽要買你D金?只金會點?美國佬想玩咩呢

依家唸唔通呀!跌得甘急不知乜事~好驚系基本面轉佐~如果甘要轉位渦~所以咪貼埋上黎大家煙酒煙酒下咯
原帖由 江湖郎中 於 2009-4-29 02:49 AM 發表

要請大哥大(羅生)指導---------- 小弟一說會殺很大--------

咪咁客氣啦.........以郎中大哥才情應可指導小弟一番
原帖由 江湖郎中 於 2009-4-29 02:54 AM 發表

醫生~我夠知啊媽是女人吖~具體d好唔好?邊個唔知班賊摣住 10T 同你玩只有你比佢剪呀
原帖由 二叔公 於 2009-4-29 02:54 AM 發表

你唔好理師兄點唸~問題系你地點唸?昨天美國一開市就插穿910~昨天日本仔自己高開~今早大插~如果中國同大家講我自己都識生產為什麽要買你D金?只金會點?美國佬想玩咩呢

依家唸唔通呀!跌得甘急不 ...

美國佬如果有能力 無論從自身經济及政治上 係唔会比隻金升上去  你話呢?
原帖由 魯賓 於 2009-4-29 02:46 AM 發表

其实我一向唔認為金升得太高(over 1,000)係好事禾  睇你大佬個对話中好似亦唔太睇好隻金  我有冇理解錯呢?

牛郎收唔收到我講乜?
原帖由 BC1410 於 2009-4-29 02:47 AM 發表

咁點解...........

舊年我新仔玩時俾屈~話系我累美美姐咖~由頭到尾我都不知發生咩事~慶慶地同哥哥話叫評理~俾鬧佐我兩個月~話我又要玩又唔受氣~叫我趁地淋呀
原帖由 BC1410 於 2009-4-29 03:00 AM 發表

牛郎收唔收到我講乜?

請指教清楚d啦  我驚捉錯用神
原帖由 江湖郎中 於 2009-4-29 02:54 AM 發表

郎中兄意思係唔係好後市.........可期會下插很大乎?
原帖由 魯賓 於 2009-4-29 02:59 AM 發表

美國佬如果有能力 無論從自身經济及政治上 係唔会比隻金升上去  你話呢?

我好亂呀~今日仲重新計條公式又冇錯呀~但依家一講我又不太肯定咯
美國開ing印刷廠~梗唔想金升咖