匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 BC1410 於 2009-11-27 02:56 AM 發表

咁就煩少少..........要等佢今波上盡時回調才可減少損失......我估計應該唔使等好耐啦
no eyes see ,cut or keep ah ,1350 i'll die la  
原帖由 JL1 於 2009-11-27 02:58 AM 發表
no eyes see ,cut or keep ah ,1350 i'll die la  

1350..............如果今波一下子上到, 我都真係 no eyes see囉
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 03:01 AM 發表

1350..............如果今波一下子上到, 我都真係 no eyes see囉
if now cut 1195 - 977 x 600 = 1020240
1350 - 977 x 600 = 1745640
原帖由 JL1 於 2009-11-27 03:05 AM 發表
if now cut 1195 - 977 x 600 = 1020240

咁就大鑊咗d...........估計回調在即........你要自行決定啦......假若下週見1156 - 1110 理應續步走貨啦.......不然就要見125x後先有機會回呀......愚見
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 03:14 AM 發表

咁就大鑊咗d...........估計回調在即........你要自行決定啦......假若下週見1156 - 1110 理應續步走貨啦.......不然就要見125x後先有機會回呀......愚見
thanks  still waiting ah goodnight la , have a nice dream
原帖由 JL1 於 2009-11-27 03:18 AM 發表
thanks  still waiting ah goodnight la , have a nice dream

U 2 .........good luck

回復 #155 BC1410 的帖子

Support!
后市应该怎样操作呀?
原帖由 BC1410 於 2009-11-26 08:39 PM 發表

會長...........可能祗是慣性星期四小回調也.........除非下穿1156就或者有少少機會回, 否則一樣當佢小回大漲論呀

1175 add short...happy trading...