匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

今晚會否跌破1158?

金價現在已是強弩之末,但我不是話不會升破1169高位,只不過要回調下,我買沽小註1159,1164再買沽,破1167 止損,1150或以下平!(只作參考)
原帖由 知多D 於 2010-4-14 09:07 PM 發表
金價現在已是強弩之末,但我不是話不會升破1169高位,只不過要回調下,我買沽小註1159,1164再買沽,破1167 止損,1150或以下平!(只作參考)

若買了沽的話,我以1158做最後防線止賺!

回復 #151 知多D 的帖子

1159.5 的限價已渣了,剛再問經紀,佢話今晚不要理會升跌,要等到收市,或收市再找佢!
唔穿1156唔最後止賺!終極目標1150-1151附近!真是開心爆!最緊要唔貪心!
原帖由 知多D 於 2010-4-14 09:57 PM 發表
唔穿1156唔最後止賺!終極目標1150-1151附近!真是開心爆!最緊要唔貪心!

原帖由 Billy 於 2010-4-14 09:56 PM 發表
1159.5 的限價已渣了,剛再問經紀,佢話今晚不要理會升跌,要等到收市,或收市再找佢!

原帖由 Billy 於 2010-4-14 09:56 PM 發表

放多些錢,做長線吧!我只不過看1150先。

回復 #157 知多D 的帖子

其實1161時我想沽,但當時同經紀講緊電話,我問佢而家1161短沽得唔得,佢話唔好沽嘛

回復 #158 Billy 的帖子

因為中長線是睇升,所以他只會叫客在低価揸.
不會叫你搏沽.
file:///C:/DOCUME%7E1/Demo/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg已經平了倉,今晚發個好夢,明日再戰!