匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 波波

牛熊之战------都为屠羊

咁又唔係∼我只係LOCK住左5元姐
我小市民唔多錢,我都唔明當初點解唔打走佢
可能我自以為佢好快回落,以為我一日未離場都未輸
但今日以經拉遠20元,我都唔知CUT唔CUT好
現在唔知到回吐未呢

回復 #160 想做明人 的帖子

没有出.

回復 #163 波波 的帖子

今晚或明天准备在730.5左右平

回復 #164 波波 的帖子

波波,現在才可上網,.剛才735扎了,怕它夜深價位還上。
現在不知怎好?
原帖由 波波 於 2007-9-21 01:05 發表
今晚或明天准备在730.5左右平

731好似好硬,怎麼也不穿。
原帖由 Amigo 於 2007-9-21 01:31 發表

731好似好硬,怎麼也不穿。

Amigo 前輩  ..我個人看法(只猜猜)...明晚至下星期走勢, 明日會走個大W,由今晚737 > 732 >734 >730 >738 明晚,下星期約 738 >734 >744 > 732 >752 走勢(中段走橫盤).只參考以往走勢看法及成交量.如明日不跌穿 728 ~ 729 位及明晚收市在738左右,就好大可能會見750....     

(只是個人猜估免插) . bq33165488.gif

回復 #167 馬溜bb 的帖子

上破機會較大。
原帖由 Amigo 於 2007-9-21 10:14 發表
上破機會較大。

行程巳不在我所預計中.....
如果今晚收市在731.5-733.5,明天还会跌,726已破下看722.明天走722--732可能性比较大.
如明晚收市价在728以上,后市上看739-----742,收于728以下下看716-----709

个人见解,免责